Urheiluvaatteet pelastavat eläinklinikan hoitajan arjen

Eläinklinikan hoitajan ja eläinlääkärin arki on yleensä kiireistä ja hektistä. Monella eläinklinikan hoitajalla on eläimiä hoidettavana niin työssä kuin kotonakin, eikä tällaisesta arjesta puutu vauhtia ja jännittäviä tilanteita. Elämäntäyteisessä arjessa mukavat, kestävät ja helppohoitoiset urheiluvaatteet, jotka ovat kaiken lisäksi vieläpä tyylikkäitäkin, pelastavat kiireisen päivän! Vaikka eläintenhoitajan tai eläinlääkärin työ onkin monen eläinrakkaan unelma-ammatti ja suoranainen kutsumus, on työ siitä huolimatta ajoittain raskasta. Tästä syystä kannattaakin panostaa sellaiseen pieneen luksukseen, joka helpottaa eläinklinikan hoitajan arkea – ja mukavat urheiluvaatteet ovat juuri tällaista pientä arjen luksusta, johon kannattaa panostaa!

Mistä mukavat urheiluvaatteet arkeen?

Löydät mukavat urheiluvaatteet arkeen Aim’n-verkkokaupasta. Verkkokaupan ovat perustaneet aktiiviset ruotsalaiset naiset, jotka haluavat tarjota mukavia urheiluvaatteita naisilta naisille. Suomalaisten eläinklinikan hoitajien onneksi nettikaupan kautta nämä tyylikkäät ruotsalaiset urheiluvaatteet ovat nyt myös suomalaisten eläintenhoitajien ulottuvilla. Kaiken lisäksi ne ovat heidän ulottuvillaan helposti, nopeasti ja näppärästi – vain muutaman klikkauksen päässä!

Urheiluvaatteiden tilaaminen netin kautta luotettavasta Aim’n-verkkokaupasta säästää eläinklinikan hoitajan aikaa, vaivaa sekä rahaa. Näille kaikille eläintenhoitajalla on varmasti parempaakin käyttöä. Kerralla kannattaakin tilata koko vaatekaappi täyteen eläinklinikan arkeen sopivia vaatteita, sillä Aim’n tarjoaa tuotteilleen ilmaisen toimituksen, jos asiakas tilaa sen tuotteilta kerralla yli 70 eurolla. Maksaminen onnistuu verkkokaupassa turvallisesti ja myös tuotteiden palauttaminen on tarvittaessa helppoa, jos käykin niin, etteivät verkkokaupasta tilatut tuotteet sittenkään istu päälle.

Aim’n-tärppejä eläintenhoitajan arkeen

Esimerkiksi mukavat urheilutrikoot ovat oivallinen valinta eläintenhoitajan arkeen. Niissä on kiva liikkua ja ne ovat huolettomat päällä. Saumattomat urheilutrikoot ovat erityisen miellyttävät päällä. Eläinklinikalla voi joutua nostelemaan niin tavaroita kuin eläimiäkin ja työ voi olla ajoittain fyysisesti raskasta. Tällaisessa työssä mukavat ja tukevat trikoot ovat hyvä valinta! Lisäksi Aim’n-urheilutrikoot ovat tyylikkäät päällä, joten niissä on mukava esiintyä myös asiakaspalvelutilanteissa.

Joillakin klinikoilla tai eläinten hoitolaitoksissa töitä voi joutua tekemään myös ulkotiloissa. Talviaikaan Aim’n Windbreaker Jacket -takki onkin tällaisiin töihin hyvä valinta. Se tarjoaa pukeutumiseesi ylimääräisen suojaavan kerroksen ja on täynnä upeita ominaisuuksia. Takin pinta hylkii vettä ja takista löytyy näppärät vetoketjulliset taskut, joissa on kätevä pitää esimerkiksi puhelinta käden ulottuvilla hätätilanteiden varalta. Takki sopii hyvin ulkoilma-aktiviteetteihin ja työpäivän jälkeen se päällä on kiva lähteä vaikkapa juoksulenkille. Kaiken lisäksi takista löytyy heijastavia elementtejä, jotka tekevät takista entistä turvallisemman.

Dream Club Aim’n-faneille

Jos ihastuit Aim’n-urheiluvaatteisiin, kannattaa liittyä verkkokaupan Dream Clubiin! Liityt Clubiin luomalla itsellesi Aim’n-tilin. Samalla ansaitset 25 ensimmäistä Dream Club -pistettäsi. Ansaitset jatkossa yhden pisteen jokaisesta Aim’n-verkkokaupassa käyttämästäsi eurosta ja 20 pistettä jokaisesta antamastasi valokuvallisesta palautteesta. Palautteen ja valokuvan tai videon voit toimittaa helposti AIm’n-tiimille sähköpostitse. Aim’n tarjoaa myös monia muita tapoja ansaita pisteitä. Pisteillä voit saada upeita alennuksia ja jopa maksuttomia tuotteita.

Vaikka eläinlääkäreiden palkat ovat yleensä hyviä, on tälläkin alalla eläintenhoitajien palkoissa vielä parantamisen varaa. Tästä syystä Dream Clubin kaltaiset mahdollisuudet säästää tulevat varmasti erityisen tarpeeseen ja ilahduttavat varmasti erityisen paljon. Liittyminen on helppoa, joten tähän mahdollisuuteen kannattaa tutustua tarkemmin, jotta saat Aim’n-verkkokaupasta mahdollisimman paljon irti!

wildfire