Lemmikin juhlissa parhaat ovat paikalla!

Eläinsairaalat palvelevat sekä pieniä että vähän suurempiakin eläimiä ammattitaidolla vuoden jokaisena päivänä. Tutustutaan Eläinsairaala Mevet – nimiseen sairaalaan, jolla on lähes 50 vuoden kokemus eläinten parissa työskentelystä. Eläinsairaala Mevet perustettiin vuonna 1974 Helsingin Pitäjänmäkeen. Kysymyksessä on arvostettu uranuurtaja, ensimmäinen yksityinen pieneläimiä palveleva sairaala.

Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva sairaala tarjoaa eläinpotilaille pieneläimiä koskevan perusterveydenhoidon sekä sairaan- että erikoissairaanhoidon palvelut vuosien kokemuksella. Sairaalan omassa veripankissa on tarjolla plasmaa ja punasoluja äkillisen anemian, kyyn pureman tai vakavasta tulehduksesta johtuvan tulehduksen hoitoon. Sairaalassa on aina 24/7 päivystys, johon voi tulla kaikkialta Suomesta.

On juhlan aika!

Miten olisi pienet juhlat parantuneen lemmikin kunniaksi? Juhlat, joihin vain läheisimmät osallistuvat, kuten lemmikin oma perhe ja hyvät ystävät tai naapurit. Kenties myös toinen lemmikki, oman lemmikin kaveri. Ei ollenkaan pöllömpi idea, joten toimeksi siis!

Juhlatarvikkeet juhlaan kuin juhlaan kätevästi verkosta

Pidetään siis juhlat lemmikin kunniaksi. Vapaamuotoisiin juhliin tulevat saavat yleisesti pukeutua oman mielen mukaan tai sitten otetaan jokin teema pukeutumisessa, kuten nyt eläinteema. Juhlatarvikkeet löytyvät helposti partyking.fi-nettikaupasta. Myymälä on kaikenlaista kivaa ja erikoista pullollaan, joten lähempi tutustuminen tuotteisiin lienee ensin tarpeen. Liike on auki verkossa 24/7, joten asioimaan ja tutustumaan tuotteisiin voi mennä silloin, kun itsellä on siihen aikaa.

Tiesitkö, että Juhlatarvikkeet löytyvät nettikaupasta helposti hakutoimintoa käyttämällä. Jos siis haluat pukeutua eläinasuun tai laitaa jonkin tietyn eläinnaamarin päällesi, käytä hakusanaa “eläin.” Kätevä hakutoiminto etsii kaikki hakuun sopivat, mitä nettikaupasta löytyy.

Eläinjuhliin voi lähettää myös hienot kutsukortit, jossa kutsujina ovat lemmikki ja omistaja. Röh, röh, hau ja miau! Ohjelma on lemmikin ja omistajan laatima, johon kuuluu tietenkin eläinasu, eläinaiheiset kasvomaalaukset, eläinaiheiset tietokilpailut sekä kupit, mukit ja lautaset, jossa on lemmikin oma kuva!

Enemmän kuin täydellistä, eikö totta? Muistathan juhlien järjestäjänä tilata myös tarpeellisen määrä värikkäitä servettejä, ilmapalloja, jäätelökulhoja sekä kaikkea maan ja taivaan väliltä. Lemmikkisi on juhlansa ansainnut!

Eläinsairaala Mevet palvelee

Eläinsairaala Mevet ottaa potilaat vastaan ajanvarauksella. Sairaalassa tehdään kokonaisvaltaisia terveystarkastuksia ja rokotuksia sekä hoidetaan akuutteja sairaustapauksia että lähetepotilaita. Mevet Eläinsairaala hoitaa myös hammas- ja leikkauspotilaita ja fysioterapiaa tarvitsevia lemmikkejä.

Onko sinulla pieneläin lemmikkinä, kuten kissa, koira, pupu tai marsu? Pidätkö kenties enemmän linnuista, kuten undulaateista tai matelijoista, kuten erilaisista liskoista? Eläinsairaala on paikka, johon kaikki pieneläimet omistajineen voivat saapua silloin, kun apua tarvitaan.

Onnistuneen hoidon jälkeen on mieli iloinen sekä lemmikillä että omistajalla. Kissa kehrää ja koira heiluttaa häntää. Lintu sirkuttaa ja akvaariokalat uivat entistä virkeimpinä.

Vakavimpiin ongelmiin myös sairaala- ja tehohoitoa

Eläinsairaala Mevetin sairaalaosasto palvelee silloin, kun lemmikki jää sairaalaan odottamaan toimenpidettä tai toipuu osastolla suoritetun toimenpiteen jälkeen. Lemmikkiä monitoroidaan tarvittaessa vuorokauden ympäri ja vierailuista sairaalaosastolla sovitaan aina lemmikin omistajan kanssa erikseen tapauskohtaisesti. Potilaalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, eläinpotilaita voidaan tarvittaessa myös ruokkia letkun avulla. Sairaalaosastolla ollaan yön yli tai jopa pidempään, jos se on lemmikin toipumisen kannalta suositeltavaa. Sairaalassa lemmikkisi on parhaassa mahdollisessa hoidossa “valvovien silmien alla.” Tutustu Eläinsairaala Mevetin palveluihin verkossa jo tänään!

wildfire