Rorfokus.fi hoitaa eläinhoitolan putkistot kuntoon

Eläinhoitolassa ja eläinlääkäriasemalla on tärkeää, että kaikki toimii kuin rasvattu! Kun hoidetaan ihmisten parhaita ystäviä, on toimitilojen oltava tip top -kunnossa eivätkä esimerkiksi putkistot saa vuotaa. Vuotavat putkistot ja epäsiistit toimitilat luovat eläinhoitolasta huonon ensivaikutelman ja asiakkaat saattavatkin äänestää helposti jaloillaan, elleivät tilat miellytä. Kilpailu on kiristynyt myös eläintenhoito- ja eläinlääkäribisneksessä, sillä asiakkailla on mistä valita. Kovassa kilpailutilanteessa onkin tärkeää huolehtia siitä, että eläinhoitolan tilat luovat asiakkaaseen luottamusta herättävän ensivaikutelman! Rorfokus.fi auttaa pitämään eläinhoitolan putkistot kunnossa ja tarvittaessa sen avulla rempallaan olevat putkistot on myös helppo kunnostaa. Se auttaa myös muiden tilojen ilmeen kohottamisessa ja tarjoaa monia tarpeellisia tuotteita helpottamaan eläinhoitolan arkea. Ellei rorfokus.fi ole sinulle vielä tuttu, kannattaa tutustua siihen nyt tämän artikkelin avulla!

Mikä on rorfokus.fi?

Nimensä mukaisesti rorfokus.fi keskittyy putkistoihin! Kyseessä on netissä toimiva putkisto- ja kylpyhuonemyymälä. Löydät osoitteesta rorfokus.fi laajan valikoiman alan tuotteita. Voit tilata sivustolta esimerkiksi kylpyhuoneen sisustukseen liittyviä tuotteita, erilaisia hanoja, puutarhatuotteita sekä keittiöön ja kodinhoitoon liittyviä tuotteita. Monille näistä tuotteista on varmasti käyttöä myös eläinhoitolassa!

Yritys sijaitsee Ruotsissa Gävlessä, mutta suomalainenkin kuluttaja voi tilata näppärästi Rörfokuksen tuotteita nettikaupan kautta. Netistä tilaaminen kannattaa, sillä nettishoppailu auttaa säästämään eläintenhoitajan arvokasta aikaa sekä rahaa. Rörfokus tarjoaa aina ilmaiset toimitukset tuotteilleen. Tämän lisäksi tuotteet toimitetaan asiakkaille nopeasti. Tämä on erityisen tärkeää, jos eläinhoitolassa on tilanne päällä ja putket vuotavat ikävästi tai jos olet vasta perustamassa uutta eläinhoitolaa. Tuotteiden maksaminen tapahtuu turvallisesti Klarnan avulla, joten ostoksille on mahdollista saada tarvittaessa myös maksuaikaa.

Tuotteita eläinhoitolaan

Rörfokukselta löytyy paljon eläinhoitolaan ja eläintenhoitajalle soveltuvia tuotteita. Eläintenhoitotiloja joutuu pesemään jatkuvasti, joten on tärkeää, että hoitolan putkistot ja hanat ovat kunnossa. Nimensä mukaisesti Rörfokus on erikoistunut juuri tällaisten haasteiden ratkaisemiseen! Löydät sen valikoimista runsaan valikoiman erilaisia hanoja, kuten keittiö- ja suihkuhanoja, kylpyammehanoja, suihkusettejä sekä niiden lisätarvikkeita, hanaliittimiä ja pohjaventtiileitä. Löydät verkkokaupasta myös pesuallashanoja, poresuuttimia ja lattialla seisovia ammehanoja.

Tuotteiden avulla on helppo luoda hyvät pesutilat myös hoidossa oleville eläimille. Jos hoitolassa hoidetaan löytöeläimiä, ovat pesutilat erityisen tarpeen, sillä luonnosta pelastetut lemmikit joudutaan yleensä pesemään pian kiinniottamisen jälkeen. Villiintyneiden lemmikkien peseminen ei ole ihan helppoa, joten on tärkeää, että pesutilat ovat mahdollisimman hyvät. Myös työntekijöiden ja vierailijoiden hygieniaan on kiinnitettävä tällaisissa kohteissa erityistä huomiota, joten myös käsienpesutilojen hanoihin, saippua-annostelijoihin ja altaisiin kannattaa kiinnittää huomiota!

Eläinhoitolassa on varmasti käyttöä myös monenlaisille pyykkihuoltoon liittyville tarvikkeille, kuten pyykkikoreille ja kuivaustelineille. Myös tällaisia tuotteita löytyy Rörfokuksen valikoimista ja ne on helppo klikata ostoskoriin muiden tuotteiden kanssa. Lääkekaapit ovat eläinhoitolassa tarpeen, ja löydätkin Rörfokukselta lukittavia Demerx-lääkekaappeja, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja jotka ovat oivallinen valinta eläinhoitolan lääkkeiden säilytykseen.

Näyttävä sisustus tekee eläinhoitolan tiloista viihtyisät. Tällaisiin tiloihin on mukava jättää lemmikki hoitoon lomamatkan ajaksi ja siisti ulkoasu on myös hoitolan käyntikortti. Siisti ulkoasu on näyttävästi esillä esimerkiksi hoitolan somejulkaisuissa, joten siihen kannattaa ehdottomasti panostaa. Rörfokukselta löytyy onneksi myös näyttäviä sisustustuotteita, joita kannattaa hyödyntää siistin ilmeen luomisessa.

Kuten huomaat, Rörfokus tarjoaa putkisto- ja kylpyhuonetuotteiden lisäksi myös paljon muita tuotteita, joista voi olla suurta hyötyä eläinhoitolassa. Sivuston valikoimiin kannattaakin tutustua huolella ja tilata kerralla hieman suurempi paketti kattamaan hoitolan monipuolisia tarpeita. Näin eläintenhoitaja säästää aikaa ja vaivaa ja saa hoidettua monta kärpästä yhdellä iskulla!

wildfire