Kuinka löytää eläintenhoitajalle sopiva koti?

Eläintenhoitaja saattaa joutua muuttamaan työn perässä paikkakunnalta toiselle, jolloin uuden kodin etsiminen voi tulla vastaan melko lyhyelläkin varoitusajalla. Hänen mukanaan saattaa myös muuttaa lauma eläimiä, sillä moni alan työntekijä on erityisen eläinrakas. Tämä tekee kodin etsinnästä entistäkin haastavampaa. Kannattaakin antaa aivan uudenlaisen Blok-kiinteistönvälityksen auttaa sinua tässä haastavassa tehtävässä!

Miksi Blok?

Blok lupaa tarjota harvinaisen selvällä tavalla toimivaa asuntokauppaa sekä silloin, jos olet myymässä asuntoa, että silloin, jos olet ostamassa itsellesi uutta kotia. Jos haluat myydä asuntosi, tarjoaa Blok käyttöösi asiantuntevan tiimin, josta löytyy monenlaista osaamista. Lisäksi se tarjoaa käyttöösi parasta mahdollista digitaalista palvelua ja erityisen hyvän hinta-laatusuhteen. Jos taas etsit itsellesi uutta asuntoa, voit kertoa Blokille unelma-asuntosi ominaisuuksista, minkä jälkeen Blok voi auttaa sinua etsimään uutta kotia julkisten markkinoiden ulkopuolelta, ellei unelma-asuntosi kriteereitä täyttävää kotia juuri tällä hetkellä löydy Blokin valikoimista.

Blokin kautta on myyty jo yli 2 500 asuntoa ja asiakkaat ovat säästäneet rahaa jo 15 000 000 euroa verrattuna tilanteisiin, joissa asiakkaat olisivat joutuneet maksamaan toimeksiannoistaan 3,6 prosenttia välityspalkkiota. Blokin ammattitaidosta kertoo myös sen Google-arvosteluissa saama arvosana, 4,8, mikä ylittää muiden asuntovälittäjien keskimääräisen, 3,2 arvion, reippaasti. Blokin kautta onkin helppo tehdä näppärät asuntokaupat, vaikka uusi paikkakuntasi ei olisikaan sinulle entuudestaan tuttu. Voit aloittaa asuntohaun tai nykyisen asuntosi myynnin surffaamalla blok.ai -osoitteeseen.

Millaisia ominaisuuksia eläintenhoitaja yleensä toivoo kotiinsa?

Jos eläintenhoitajalla on omiakin lemmikkieläimiä, helpottaa oma piha yleensä eläintenhoidossa. Koirat ja kissat nauttivat pihalla ulkoilusta, mutta myös esimerkiksi kanien ja marsujen kanssa omasta pihasta voi olla iloa. Mahdollisimman paljon omaa rauhaa on myös usein tarpeen, ainakin, jos kotona asustaa runsaasti erilaisia eläimiä.

Koiran omistajat suosivat yleensä mahdollisuuksien mukaan koteja, joissa on erillinen kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä. Tällainen mahdollisuus auttaa pitämään kodin siistinä, sillä koiran voi viedä suoraan siistiytymään kodinhoitohuoneeseen esimerkiksi kuraisen metsälenkin jälkeen. Näin kura ei kulkeudu kodin muihin huoneisiin, eikä koko kämppää tarvitse kuurata koiran ravisteltua kuraa pitkin ja poikin. Muutenkin kodin helppohoitoisuus on yleensä eläintenhoitajan toivelistan kärjessä. Vaikka kotona ei olisikaan omia lemmikkieläimiä, ovat työpäivät eläintenhoitajana usein sen verran raskaita, ettei kotona enää välttämättä riitä erityisesti virtaa kodin siisteydestä ja järjestyksestä huolehtimiseen. Tällöin mahdollisimman helppohoitoiset ratkaisut auttavat pitämään kodin edes jotenkuten siistin näköisenä.

Robotti-imuri on yksi monen lemmikkikodin tärkeimmistä varusteista, sillä se auttaa pitämään karvapallot kurissa ja säästää lemmikinomistajan aikaa ja vaivaa. Kannattaa valita imuri, joka pärjää suurempienkin karvakasojen kanssa eikä hätkähdä myöskään kuraa ja muuta sotkua. Osa robotti-imureista myös moppaa lattiat, ja tällaiseen moppaavaan imuriin kannattaakin panostaa lemmikkiperheessä.

Kuivausrumpu on toinen lemmikkikotien ja eläintenhoitajien suosima kodin varuste. Se auttaa poistamaan eläinten karvat vaatteista pesun jälkeen ja nopeuttaa pyykin käsittelyä. Eläinkodeissa pyykkiä syntyy, joten pyykin käsittelystä kannattaakin tehdä mahdollisimman yksinkertaista ja tehokasta.

wildfire