Eläinhoitolan perustaminen lainalla

Jos olet eläinten hoidon ammattilainen tai esimerkiksi juuri valmistumassa sellaiseksi, saatat haaveilla oman eläinhoitolan perustamisesta. Ehkäpä haluat auttaa löytökissoja tai sinulla on jokin muu eläinten hoitoon ja suojeluun liittyvä suuri unelma. Haaveen toteuttamisen esteenä saattaa vain olla raha. Toimitilat, laitteet, tarvikkeet ja työntekijöiden palkkaaminen maksavat niin paljon, että melko harvalla on niin suuria säästöjä, että ne riittäisivät eläinhoitolan perustamiseen. Eläinhoitolan perustamiseen on kuitenkin mahdollista saada lainaa. Kerromme tässä artikkelissa, kuinka voit hakea lainaa eläinhoitolaa varten näppärästi netistä ja samalla kilpailuttaa erilaiset vaihtoehdot vain yhdellä hakemuksella.

Miten haen lainaa eläinhoitolan perustamiseen netistä?

Halutessasi hakea lainaa eläinhoitolan perustamiseen klikkaa itsesi ensimmäiseksi https://www.rahalaitos.fi -sivustolle ja täytä sivuston lainahakemus. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa, helppoa ja maksutonta ja voit hakea lainaa jopa 70 000 euroa. Ennen lainan hakemista voit myös arvioida lainaan liittyviä kuluja sivustolta löytyvällä laskurilla. Arvioi tarkkaan tarvitsemasi lainasumma ja mieti, missä ajassa sinulla on realistiset mahdollisuudet maksaa laina takaisin. Tässä vaiheessa kannattaa jättää hieman varaa myös yllätyksille, sillä etenkin toiminnan alkuvaiheessa saattaa kestää jonkin aikaa, että hoitolasi saa asiakkaita ja alkaa tuottaa sinulle rahaa.

Kuinka kilpailutan erilaiset lainavaihtoehdot

Voidaksesi kilpailuttaa erilaisia lainavaihtoehtoja sinun ei tarvitse muuta kuin täyttää Rahalaitoksen lainahakemus, jonka täyttäminen ja lähettäminen ei vielä sido sinua ottamaan lainaa eläinhoitolan perustamista varten. Rahalaitos hoitaa lainojen kilpailuttamisen puolestasi asiantuntevien yhteistyökumppaneidensa kautta. Voit hakea lainaa Rahalaitoksen kautta yrityksenä, jos sinulla jo on yritys, tai yksityishenkilönä.

Kun saat Rahalaitokselta tarjouksia, on aika vertailla niitä toisiinsa. Varaa tähän riittävästi aikaa ja vertaile esimerkiksi erilaisten vaihtoehtojen korkoa ja muita ehtoja. Mieti, mikä vaihtoehdoista sopii parhaiten juuri sinun tilanteeseesi. Jos sinusta tuntuu, ettei mikään Rahalaitoksen kautta saamistasi lainatarjouksista vastaa toiveitasi, voit vielä tässä vaiheessa perääntyä ja yrittää hankkia eläinhoitolan rahoituksen jotenkin muuten. Kuten edellä todettiin, et vielä hakemuksen lähettäessäsi sitoutunut ottamaan lainaa Rahalaitokselta, joten voit halutessasi vielä perääntyä sitoumuksetta ja kuluitta.

Jos päätät valita yhden lainatarjouksista, siirtää Rahalaitos lainasumman pian tilillesi. Olet nyt jälleen yhden askeleen lähempänä oman eläinhoitolan perustamista ja siten myös unelmiesi toteuttamista!

wildfire